Wij zoeken versterking voor ons team

Wie zijn wij?

Aldowa realiseert dromen en iedereen droomt van iets anders, zo ook architecten en onze opdrachtgevers. Aldowa kan zich onderscheiden in spraakmakende metalen gevels, die de skyline bepalen. Bijzondere architectuur, die wereldwijd gezien wordt. Bijzondere lijnen, vormen, patronen of effecten. Aldowa realiseert hierin het cruciale onderdeel: het aangezicht van een gebouw, viaduct of kunstwerk. Wij pakken onze projecten zo vroeg als mogelijk in het traject op. Zelfs vóór het opdracht is, spannen wij ons in om de klant te helpen in zijn droom. Van engineering, naar productie, tot montage. Wij ontzorgen.

Wie zoeken wij?

Als Modelleur/Werkvoorbereider werk je samen met je collega’s aan bijzondere producten en aansprekende gebouwen. Jij zorgt voor de uitwerking van het ontwerp van de klant tot het uiteindelijke product. In onze fabriek wordt alles wat jij hebt getekend werkelijkheid, waarna de onderdelen op de bouw worden samengevoegd tot de meeste bijzondere gevels.
Heb je affiniteit met metaal en/of de bouw? Ben je nauwkeurig en houd jij ervan je vast te bijten in een project en de puzzel van de gevel op te lossen? Wij werken met Autocad en Solidworks, waarbij de nadruk steeds meer op 3D komt te liggen. Ervaring met 3D modelleren, bij voorkeur met Solidworks, is dus een pré.
Je werkt zelfstandig, maar met een club leuke collega’s om je heen die altijd willen meedenken bij lastige vraagstukken. Bij Aldowa heerst een open cultuur zonder managers die bepalen wat je wel en niet mag. Kortom: jouw stem telt.
Bij Aldowa doen wij de dingen graag anders. Met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waarin jij samen met je collega’s het werk verdeelt. En we zijn trots op ons werk en stralen dat uit. We werken met z’n allen aan een landmark, waarbij iedere schakel onmisbaar is. Ben jij die ontbrekende schakel, neem dan snel contact op met Misja van Hattum.