Wij zoeken versterking voor ons team

Wie zijn wij?

Aldowa realiseert dromen en iedereen droomt van iets anders, zo ook architecten en onze opdrachtgevers. Aldowa kan zich onderscheiden in spraakmakende metalen gevels, die de skyline bepalen. Bijzondere architectuur, die wereldwijd gezien wordt. Bijzondere lijnen, vormen, patronen of effecten. Aldowa realiseert hierin het cruciale onderdeel: het aangezicht van een gebouw, viaduct of kunstwerk. Wij pakken onze projecten zo vroeg als mogelijk in het traject op. Zelfs vóór het opdracht is, spannen wij ons in om de klant te helpen in zijn droom. Van engineering, naar productie, tot montage. Wij ontzorgen.

Wie zoeken wij?

Wil jij werken aan spraakmakende gebouwen in binnen- en buitenland? Bij Aldowa kan dat. Wij zijn op zoek naar iemand die ons helpt de dromen van onze klant waar te maken. Als engineer bij Aldowa ben jij degene die de vertaalslag kan maken van een idee naar een maakbaar product. Je bent technisch onderlegd en hebt tegelijkertijd oog voor detail en architectuur. In onze fabriek wordt alles wat jij bedenkt werkelijkheid, om uiteindelijk uit te groeien tot de meest bijzondere gevels.

Binnen Aldowa heb je een vrije rol, waarbij jijzelf kunt bepalen hoe je deze invult. 2D of 3D, grote of kleine projecten; het is aan jou. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen projecten, zonder dat er iemand over uw schouder u controleert en verteld wat u wel en niet mag. Tegelijkertijd onderdeel van een projectteam en een groep leuke collega’s die graag met u meedenken. Bij Aldowa zijn we trots op ons werk en dit stralen we uit.

Heb je een HBO/HTS of Universitaire opleiding en ervaring met 3D modelleren en BIM, of wil je dit graag leren? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Ervaring in de (gevel)bouw is uiteraard mooi meegenomen, maar net zo belangrijk is dat je graag wilt leren en wilt groeien.

Kortom, een zeer afwisselend baan, waarin jij jezelf en ons verder weet te brengen. Ben jij de collega die we zoeken, neem dan snel contact op met Misja van Hattum.