Post X

Aan de ring van Antwerpen, op het voormalige postsorteerterrein, worden 7 gebouwen gebouwd. Aldowa mag de volledige engineering, productie en montage verzorgen van de aluminium gevelbeplating.

De gevels bestaan uit een combinatie van goud- en blank geanodiseerde panelen. De architectenbureaus van Jaspers-Eyers Architects & Stéphane Beel Architects, hebben gekozen voor extra kleurschakering in de gevel. Dit hebben we weten te realiseren door te ‘spelen’ met de techniek achter het anodiseerproces. Eén kleur (blank) maar met diverse tinten.

Aldowa is enorm trots dat wij het vertrouwen hebben gekregen om hier alle gevels te voorzien van aluminium panelen.

6 gebouwen in opdracht van Besix.
1 gebouw in opdracht van Van Laere.

Architect: Jaspers-Eyers Architects & Stéphane Beel Architects


Benieuwd naar de mogelijkheden

Dit gehele project is het grootste passiefkantoren-complex van Vlaanderen